Bc. Jan Kodl: leden 2019

Paní Kratochvílová se stala nedílnou součástí mého života. Poprvé při koupi investičního bytu, přičemž se od té doby dobře stará, pokud je potřeba najít nové nájemníky. Zároveň nám pomohla s koupí stavebního pozemku pro RD. Vždy ochotná, spolehlivá a lidská. Jsem rád, že se mám v rámci realitního světa na koho obrátit. Bc. Jan Kodl

Ivan Kunert: únor 2019

Dlouholetá spolupráce s paní Kratochvílovou se dá jedině charakterizovat temito slovy - dokonalá profesionalita, naprostá spolehlivost a za všech okolností korektní jednání. Kéž by se takovýchto makléřů bylo na českém realitním trhu vyskytovalo více. 

Ing. Jan Hampl: červen 2019

Paní Kratochvílová je velmi empatická a vstřícná makléřka. S její prací jsem byl velmi spokojen a mohu vřele doporučit

Manželé Foukalovi: duben 2019

Jsem přesvědčen, že klienti získali prezentací makléřky Evy Kalábové s RK K.realitka, pravdivý a úplný obraz o nemovitosti.

Dokázala pohotově reagovat na jejich dotazy.

S díky Foukalovi

Petra Moťková: duben 2019

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Kalábové za prodej a převod mé nemovitosti.

Musím uznat že takto převod mé nemovitosti jsem nečekala, vše co bylo potřeba od začátku nabídky až po úplný převod na katastr mě tak překvapil že nemám slov.

Od podpisu kupní smlouvy, převodu energii, plynu i internetu, vkladu na katastr bez jakýkoliv problémů bez mého běhání zařídila, nikdy se nestalo že by mi nezvedla telefon nebo nevolala zpět vždy s příjemným přístupem a s profesionálním jednáním.

Kdykoli a určitě budu potřebovat  se obrátím znovu na tohoto človíčka, který je ve svém jednání tak profesionální že můžu všem vřele doporučit a doporučovat budu.

Vlastimil Chmelař: červen 2019

Hodnocení real.makléřky paní Kalábová Eva, mám osobní zkušenost při zadání požadavku pronájmu bytu i samotného prodeje nemovitosti v Olomouci a mohu jen doporučit dalším klientům ke spolupráci, kde se setkáte s příjemným jednáním na vysoké profesní úrovni, mohu jen doporučit.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně